Medische oplossingen

Medische oplossingenBegint uw haar dunner te worden of heeft u een litteken waardoor uw kapsel minder goed zit dan vroeger? Of bent u blootgesteld aan chemotherapie of radiotherapie? Dan begrijpen wij goed dat dit invloed heeft op uw zelfvertrouwen.

Door een haaranalyse van onze haartherapeute krijgt u altijd een persoonlijk en passend advies met bijbehorende oplossing. Na ons eerste gesprek komt u binnen zeer korte tijd weer zelfverzekerd voor de dag met een kapsel dat bij u past.

Wij werken nauw samen met Nederlandse patiëntenverenigingen, ziekenhuizen, specialisten en huisartsen. Waardoor de meeste behandelingen onder de vergoeding van landelijke zorgverzekeraars vallen.

Wij leveren een moderne eigentijdse maar ook klassieke pruiken/ haarwerken. Een haarwerk is verkrijgbaar in zowel echt haar als synthetisch haar. De synthetische haarwerken zijn nauwelijks van echt haar te onderscheiden en zijn van zeer goede kwaliteit.

Onze haarwerken worden volledig aangepast aan de vorm van uw hoofd wat zorgt voor een veilig en prettig draagcomfort. Daarnaast hebben wij in onze collectie ook veel haarwerken met een antislipsysteem van silliconen, dat zorgt dat uw haarwerk niet kan verschuiven of afwaaien, en u niet afhankelijk bent van tape. Doordat er geen bevestigings-materialen zoals tape of lijm nodig is om uw haarwerk of haarstuk te bevestigen behoren hoofdhuid-irritaties tot het verleden.

Wij werken met verschillende merken voor pruiken/ haarwerken, zodat wij een ruim assortiment hebben die uw wensen kan vervullen.


Meer over medische oplosingen

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

076 514 36 76