Winkelwagen
Over ons
 Total Hair Solutions

Total Hair Solutions

Aderans Hair Center Breda biedt totaaloplossingen op het gebied van haarverlies en maakt deel uit van de Aderans Hair Center groep. Met 11 locaties verspreid over Nederland en België zijn we ruim vertegenwoordigd en voorloper op het gebied van haarwerken en haarproblemen.

De teamleden van Aderans Hair Center Breda zijn opgeleid tot gecertificeerd haarwerker en zijn gespecialiseerd in het geven van CRLab behandelingen en het aanmeten van haarwerken, waaronder het exclusieve merk CNC.

Daarnaast is Aderans Hair Center Breda een kapsalon voor dames en heren en hebben wij een speciale afdeling gericht op haarverlies door chemo- en radiotherapie.

U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning(in)! U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. Onze salon is uitgerust met aparte kamers voor ultieme privacy en u mag altijd iemand meenemen.

Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken hebben wij ambulante specialisten die bij u langs komen. Een bezoek van deze specialisten is onderdeel van onze service. Een bezoek is vrijblijvend en wij rekenen geen voorrijkosten. 

Ons Team Het team van Aderans Hair Center Breda jarenlange ervaring op het gebied van haarwerken en haarverlies. We stellen ze hieronder aan u voor!
 Leny van Zundert – Haarwerkspecialist

Leny van Zundert – Haarwerkspecialist

Leny van Zundert is sinds 2008 werkzaam bij Aderans Hair Center Breda voorheen Francy haarboetiek. Toen zij in 2004 borstkanker kreeg en terecht kwam bij Francy haarboetiek voor de aanschaf van een haarwerk was zij meteen geïnteresseerd in het haarwerkersvak.

"Het kunnen ondersteunen in een machteloze situatie bij voornamelijk vrouwen die door chemotherapie het haar verliezen waar ikzelf ook mee geconfronteerd werd was en is nog steeds m'n streven. Na de vereiste opleiding kon ik m'n creativiteit kwijt in dit fantastische vak. Het overviel me overigens dat zoveel vrouwen en mannen zelfvertrouwen krijgen wanneer haarverlies opgelost kan worden door een haardeel of compleet haarwerk. Dat werd me zeker duidelijk in de consulten tgv alopecia door een haarziekte. Kortom het haarwerkersvak heeft m'n hart gestolen. Achteraf gezien heeft voor mij borstkanker een positieve wending gehad. Ik besef me iedere dag dat ik daar dankbaar voor ben."

 Alice Poot-Kabel - Haarwerkspecialist & Kapper (dames en heren)

Alice Poot-Kabel - Haarwerkspecialist & Kapper (dames en heren)

Alice Poot-Kabel was ruim 30 jaar zelfstandig ondernemer met een eigen kapsalon. Via een klant kwam zij in aanraking met het haarwerkvak. Dit was zo een mooi en dankbaar werk dat zij zich hier steeds verder in ging verdiepen. In 2019 sloot zij zich aan bij het Aderans Hair Center team waar zij zich steeds verder gaat specialiseren in nieuwe technieken zoals CRLab en CNC-haarwerken. De afwisseling tussen het werken met haarwerken en het werk als kapper maakt haar werk veelzijdig. Geen dag is hetzelfde.

 Angela Kustermans - Haarwerkspecialist & Kapper

Angela Kustermans - Haarwerkspecialist & Kapper

Angela Kustermans begon als kapster. Na jaren ervaring op te hebben gedaan kreeg zij steeds meer interesse in het haarwerkvak. Ze volgde hiervoor een speciale opleiding en maakte uiteindelijk een carriëreswitch. Onder begeleiding van Leny leerde zij het haarwerkvak in de salon van Francy dat nu deel uitmaakt van de uitgebreide Aderans Hair Center Breda vestiging.

 Tamara Claassens - Kapper

Tamara Claassens - Kapper

Tamara Claassens werkte voorheen al bijna 30 jaar voor Schraven Hairstyling. Na de overname van de salon in 2021 sloot zij zich vol enthousiasme aan bij het Aderans team. Het contact met de mensen, het sociale vlak en mensen met een goed gevoel de deur uit laten gaan; dát is Tamara's drijfveer.

 Melanie Kerremans - Kapper

Melanie Kerremans - Kapper

"Vanaf dat ik kon praten wist ik het al, ik wil kapster worden! In 2013 begonnen met de kappersopleiding, en nu al een aantal jaar met veel plezier werkzaam als kapster. Ik kijk er naar uit om in de toekomst nog meer mooie kapsels te maken."

Aangesloten bij SEMH en HSBN

Aderans Hair Centers zijn aangesloten bij de SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen) en de HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland). Deze controleren jaarlijks of wij voldoen aan de door hen gestelde eisen, zoals klachtenafhandeling, levertijd, privacy en voorlichting naar onze klanten.

  

 Aangesloten bij SEMH en HSBN