Winkelwagen
Over ons
 Total Hair Solution - Uw totaal oplossing bij haarverlies

Total Hair Solution - Uw totaal oplossing bij haarverlies

Wij laten u weer stralen!

Aderans Hair Center Breda is onderdeel van de Aderans Groep, wereldleider op het gebied van medische én cosmetische haarwerken en oplossingen voor haar- en hoofdhuidproblemen.

Daarnaast is Aderans exclusief distributeur van de CNC-haarprotheses en de CRLAB haarspa behandelingen. De unieke CNC-haarprotheses die door middel van 3D printtechnologie op uw unieke hoofdvorm gemaakt worden door ons aangeboden. Voor hoofdhuidproblemen wordt u vakkundig geadviseerd door onze trichologe en bekijken wij welke CRLAB behandeling voor u geschikt is.

Bij ons kunt u terecht voor een totaaloplossing voor ieder haarprobleem!

 • ✔ Wij maken haarprotheses van een hoogwaardige kwaliteit in alle prijsklassen.

 • ✔ Wij hebben een speciale afdeling gericht op haarverlies door chemo- en radiotherapie.

 • ✔ Wij geven u graag vrijblijvend advies en persoonlijke voorlichting.

 • ✔ Wij zijn trots op onze Thuis- & Ziekenhuisservice.

 • ✔ Wij zijn SEMH gecertificeerd.

 • ✔ Wij zijn een gecertificeerde leverancier voor – en worden erkend door alle Nederlandse zorgverzekeraars.

 • ✔ Wij declareren direct voor u bij uw zorgverzekeraar.

U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning(in)! U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. Onze salon is uitgerust met aparte kamers voor ultieme privacy en u mag altijd iemand meenemen.

Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken hebben wij ambulante specialisten die bij u langs komen. Een bezoek van deze specialisten is onderdeel van onze service. Een bezoek is vrijblijvend en wij rekenen geen voorrijkosten. 

Bekijk onze vacatures
 •  

  Leny van Zundert - Haarwerkspecialist

  Leny van Zundert is sinds 2008 werkzaam bij Aderans Hair Center Breda voorheen Francy haarboetiek. Toen zij in 2004 borstkanker kreeg en terecht kwam bij Francy haarboetiek voor de aanschaf van een haarwerk was zij meteen geïnteresseerd in het haarwerkersvak. "Het kunnen ondersteunen in een machteloze situatie bij voornamelijk vrouwen die door chemotherapie het haar verliezen waar ikzelf ook mee geconfronteerd werd was en is nog steeds m'n streven. Na de vereiste opleiding kon ik m'n creativiteit kwijt in dit fantastische vak. Het overviel me overigens dat zoveel vrouwen en mannen zelfvertrouwen krijgen wanneer haarverlies opgelost kan worden door een haardeel of compleet haarwerk. Dat werd me zeker duidelijk in de consulten tgv alopecia door een haarziekte. Kortom het haarwerkersvak heeft m'n hart gestolen. Achteraf gezien heeft voor mij borstkanker een positieve wending gehad. Ik besef me iedere dag dat ik daar dankbaar voor ben."
 •  

  Alice Poot-Kabel - Haarwerkspecialist en kapster

  Alice Poot-Kabel was ruim 30 jaar zelfstandig ondernemer met een eigen kapsalon. Via een klant kwam zij in aanraking met het haarwerkvak. Dit was zo een mooi en dankbaar werk dat zij zich hier steeds verder in ging verdiepen. In 2019 sloot zij zich aan bij het Aderans Hair Center team waar zij zich steeds verder gaat specialiseren in nieuwe technieken zoals CRLab en CNC-haarwerken. De afwisseling tussen het werken met haarwerken en het werk als kapper maakt haar werk veelzijdig. Geen dag is hetzelfde.
 •  

  Lisette Stolk - Haarwerkspecialist, kapster en CRLAB

  Lisette heeft jarenlang als leidinggevende en haarwerker gewerkt en was toe aan een nieuwe uitdaging. Ze is enthousiast in opleiding als CRlab specialist en plaaatst bovendien CNC-haarprotheses, een uniek systeem ter aanvulling op het eigen haar.
 •  

  Tamara Claassens - Kapster

  Tamara Claassens werkte voorheen al bijna 30 jaar voor Schraven Hairstyling. Na de overname van de salon in 2021 sloot zij zich vol enthousiasme aan bij het Aderans team. Het contact met de mensen, het sociale vlak en mensen met een goed gevoel de deur uit laten gaan; dát is Tamara's drijfveer.
 •  

  Marjon Timmer - Haarwerkspecialist, CRLAB

  Marjon heeft jarenlanger ervaring als haarwerkspecialist en is vanuit onze vestiging in Gorinchem naar Breda gekomen. Als jong meisje is zijn begonnen bij Jean Pierre Schraven. Marjon is in opeiding als CRLAB specialist en helpt ons met de administratie.

Aangesloten bij SEMH en HSBN

Aderans Hair Centers zijn aangesloten bij de SEMH (Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen) en de HSBN (Haarwerk Specialist Brancheorganisatie Nederland). Deze controleren jaarlijks of wij voldoen aan de door hen gestelde eisen, zoals klachtenafhandeling, levertijd, privacy en voorlichting naar onze klanten.

  

 Aangesloten bij SEMH en HSBN