Over Haarwerkstudio Francy

Haarwerkstudio Francy staat al 40 jaar garant voor vriendelijke service, deskundig advies, kwaliteit en een ruime keuze in modellen en kleuren op voorraad. De studio is sfeervol ingericht en uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U wordt geholpen door een professioneel team dat zich volledig heeft toegelegd op het maken en aanmeten van prachtige haarwerken. De haarwerkers van Haarwerkstudio Francy zetten zich ook graag in voor de Stichting Nu Jij! Deze stichting, opgericht in 2012 op initiatief van haarwerker Leny van Zundert, organiseert jaarlijks verwendagen voor ernstig zieke mensen. De verwendagen zijn een enorm succes en Leny werd hiervoor in 2013 onderscheiden door het Amphia Ziekenhuis met een Amphia lintje, een erkenning voor mensen die zich inzetten om het leven van kankerpatiƫnten aangenamer te maken.


De haarwerkers van Haarstudio Francy hebben allen jarenlange ervaring in het kappersvak. Vervolgens zijn zij opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haarwerken, haarstukken, semiprotheses, extensions en hairweaving.


Haarwerkstudio Francy heeft een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning! In onze studio toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.


Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken heeft Haarwerkstudio Francy ambulante haarwerkspecialisten die met hun mobiele haarwerkstudio bij u langs komen. Een bezoek van deze haarwerkspecialisten is onderdeel van onze service. Het is vrijblijvend en geheel gratis.


Medisch

Er zijn verschillende oorzaken voor haarverlies (alopecia of alopecia areata): ziekte, medicijnen, stress, hormoonontregeling, erfelijke aanleg en ouderdom. Deze kunnen leiden tot (tijdelijke) haaruitval, dun haar, kale plekken of kaalheid. In een persoonlijk consult kunt u uzelf hierover laten informeren.

Meer informatie
Cosmetisch

Altijd al gedroomd van weelderige lange lokken, of net even een andere look voor die speciale gelegenheid of voor de afwisseling een heel andere coupe? Maak kennis met de vele mogelijkheden waarmee een kapsel met volume en glamourlook voor iedereen bereikbaar kan worden.

Meer informatie

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

076 514 36 76