Goede doelen

Stichting Look Good…Feel Better

Stichting Look Good....Feel Better

Stichting Look Good…Feel Better geeft op een positieve manier praktische informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker. Dit doen ze door het geven van workshops, individuele behandelingen en het verstrekken van informatie, tips en adviezen.

Wij werken graag mee aan de workshops in ziekenhuizen van de Stichting Look Good…Feel Better. We laten zien welke pruiken mogelijk zijn in de betreffende situaties; we beantwoorden vragen en geven uitgebreide adviezen.

Ga naar de website van Stichting Look Good...Feel Better


Stichting Nu Jij!

Stichting Nu Jij!Stichting Nu Jij! organiseert jaarlijks verwendagen voor ernstig zieke mensen. Het doel van zo’n dag is deze mensen en hun partners/begeleiders een zorgeloze dag te bezorgen waarvan ze optimaal kunnen genieten door alle zorg die nodig is uit handen te nemen. Dit alles op een locatie waar men kan genieten van rust, natuur, eten en drinken en waar niets hoeft en alles mag.

Ga naar de website van Stichting Nu Jij!


Stichting Op Den Alpe Rijen

Stichting Op Den Alpe Rijen

Stichting Op Den Alpe Rijen is opgericht door een voormalig Alpe d’HuZes wielerteam uit Rijen. De stichting wil, door het ondersteunen van lokale persoonlijke initiatieven, het leven met of na kanker verbeteren of de behandeling ervan een klein beetje draaglijker maken. Dit doet de stichting onder andere door het in vervulling laten gaan van wensen.

Wij zijn trots dat we, als partner van deze stichting, de initiatieven kunnen ondersteunen.

Ga naar de website van Stichting Op Den Alpe Rijen

Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

076 514 36 76