Winkelwagen

Uw vergoeding in Nederland

Bij aanschaf van jouw haarwerk op basis van een medische indicatie* ontvangt je een vergoeding van jouw zorgverzekeraar. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten.

De basisvergoeding in 2023 bedraagt € 454,50. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan je wellicht een hogere vergoeding krijgen. Deze informatie staat in jouw polisvoorwaarden of informeer bij jouw zorgverzekeraar.

* Medische indicatie: de medische indicatie (ookwel verklaring genoemd), is de diagnose van de behandelend arts. Hierin staat tevens wat de medische oorzaak is van het haarverlies. Deze indicatie is nodig om in aanmerking te komen voor een vergoeding van jouw zorgverzekeraar.

Uw vergoeding in Nederland

Wat wordt vergoed?

Aderans Hair Center heeft een contract met alle zorgverzekeraars en staat bekend als leverancier van betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige haarwerken en haaraanvullingen. Wij zijn dan ook een erkend zorgverlener.

Als u een haarwerk aanschaft, komt u in aanmerking voor een basisvergoeding en aanvulling, al naar gelang jouw zorgverzekering.

Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van deze vergoeding, die we direct in mindering brengen op het aankoopbedrag. Wilt u weten voor welk bedrag u in aanmerking komt, neem dan contact met ons op.

Uw vergoeding in België

Met een verwijsbrief van jouw arts krijgt u een tegemoetkoming van €180,- bij chemotherapie en haarziektes zoals alopecia. Jouw aanvullende verzekering betaalt de overige kosten van het haarwerk gedeeltelijk of volledig terug.

Wat wordt vergoed?

Aangesloten verzekeraars in Nederland

Hiernaast treft u het volledige overzicht van verzekeraars waar Aderans Hair Center mee samenwerkt:

Aangesloten verzekeraars in Nederland