Werkwijze van Aderans Hair Centers

Aderans Hair Center biedt zowel medische als cosmetische oplossingen voor haarproblemen. Voor beide doelgroepen hanteren wij een andere werkwijze.

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u uw specifieke wensen bespreken? Neem dan contact op met ons. Wij helpen u graag!


Op consult

Voor alles is een oplossing. Elk haarprobleem is anders, dus wordt voor elk individu een oplossing op maat gezocht en gevonden. We bespreken met u wat precies de klachten zijn en hoe u wilt dat uw haar eruit moet zien. Wij kijken dan met u naar het structuur, de kleur, de textuur, de valling en de coupe alles wordt precies zoals u wilt. Want ook daarbij geldt: elk hoofd is anders.


Privacy

Om uw privacy te waarborgen en wachttijden uit te sluiten werken we zoveel mogelijk op afspraak. Hierdoor zijn wij zeer flexibel wat betreft tijden, ook in de avonduren. We beschikken over een aantal afgezonderde ruimtes om de privacy van elke klant te garanderen. Deze ruimtes geven een aangename en rustige sfeer, om tot uw beslissing te komen.


Prijs en garantie

Prijs van een haarwerk

De prijzen van een haarwerk zijn afhankelijk van een aantal aspecten; o.a. de grootte van de mal, hoeveelheid haar, lengte, kleur en de dagprijs van het haar. Het soort haar dat wordt gebruikt bepaald mede de prijs. Bij het eerste kennismakingsgesprek kunt u hierover al uw vragen stellen en wordt u hierover meer geïnformeerd.

Garantie van uw haarwerk

Uw haarwerk wordt eerst heel streng gecontroleerd als het met u mee naar huis gaat.
U heeft 6 maanden garantie op fabricage fouten. Wij adviseren u dan ook geregeld voor onderhoud bij ons langs te komen om knelpunten tijdig te kunnen ondervangen. De datum op uw factuur is de datum waarop het garantie termijn in gaat.


Klacht

Mocht het onverhoopt toch voorkomen dan u een klacht heeft dan treft u hier de procedure aan om een klacht te melden.

Heeft een vraag of opmerking dan kunt u ons contactformulier gebruiken.


Medisch

Het vergt emotioneel veel kracht om u te oriënteren op de aanschaf van een haarstuk of pruik. Wij voorzien u van deskundig advies en ondersteunen u bij het maken van de juiste beslissingen. Rust, privacy en eerlijkheid staan hierin voorop.

De eerste stap is het maken van een afspraak, waarin u uw wensen kenbaar maakt. Dit gesprek kan bij ons in de praktijk, bij u thuis of in het ziekenhuis plaatsvinden. Het is van belang dat u voor dit gesprek een rustig moment uitkiest in een vertrouwde omgeving. Wellicht vindt u het fijn om een familielid of vriend(in) voor dit gesprek uit te nodigen.

Samen met onze professionals bekijkt u welk model, welke kleur en welke soort haar het dichtst bij uw wensen in de buurt komt. Na dit gesprek kunt u deze opties overwegen en eventueel voorleggen aan uw zorgverzekeraar. Wij begeleiden u graag bij de aanvraag van een vergoeding van uw verzekeraar.

Als u niet in staat bent om uw haarstuk of pruik te onderhouden, dan kunnen wij deze voor u verzorgen.

Lees meer over onze medische oplossingen


Cosmetisch

De allereerste stap naar uw droomlook is het maken van een afspraak met één van onze specialisten. In dit gesprek staan uw wensen centraal en worden alle mogelijkheden doorgenomen.

Als wij een haarwerk of pruik op voorraad hebben in de voor u geschikte kleur, structuur en maat, dan weven wij uw haarwerk direct in. Dient er maatwerk verricht te worden, dan worden uw maten opgemeten en contacten wij u als uw haarwerk klaar is.

Heeft u graag dat wij uw haarstuk of pruik onderhouden, dan doen wij dat graag voor u.

Lees meer over onze cosmetische oplossingen


Vrijblijvend advies voor een haarwerk op maat?

Neem vandaag nog contact met ons op!

076 514 36 76